eCommerce

Website / Webshop ontwikkeling en realisatie

Superieure back-office integratie d.m.v. TaskCentre

Data Management Tools voor de beheer van content

FUTURO BUSINESS PRODUCEERT WEBSITES EN WEBSHOPS DIE BOVEN HET MAAIVELD UITSTEKEN

Alleen de beste techniek en het beste design zorgen ervoor die uw online winkel precies die unieke uitstraling heeft die perfect bij u past. Voor elke B2B of B2C onderneming is het cruciaal dat zowel besturing als uitstraling zorgen dat bezoekers op je shop blijven en kopers worden. Dagelijks helpen wij retailers, groothandel en merkfabrikanten bij hun eCommerce vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, techniek en het bedenken van innovatieve promotionele webshop initiatieven. Alleen een gestructureerde, professionele aanpak leidt tot een optimale webshop die significante toename in sales kan bieden. Dit gaat niet vanzelf – er komt veel expertise bij kijken – je hebt inzicht nodig in de wensen en het gedrag van je klanten en je moet weten hoe je je verhaal, de vormgeving, data en techniek kunt inzetten om echt succesvol te zijn.

50% TECHNIEK. 50% DESIGN. DE TWEE PIJLERS VAN UW ONLINE SUCCES. Onze ervaring leert ons dat online succes afhankelijk is van zowel techniek als design. Is een van de twee onvoldoende, dan haken uw klanten af en faalt u in uw onderneming. Daarom werken onze ontwerpers met de beste systemen en backoffice integrators. Alleen dan kunnen we garant staan voor een ervaring die klanten kan aanzetten tot aankoop. Onze focus gaat daarnaast uit naar hoe we uw klanten beter kunnen verbinden met uw bedrijf of product. Het gaat dan met name over stijl, aanpak, toon, beleving en empathie. Belangrijke, vaak niet zichtbare maar voelbare elementen en reden waarom klanten nu eenmaal liever bij u winkelen dan bij de concurrentie. Keer op keer.

Futuro Business heeft veel eCommerce ervaring en het werk van onze ontwerpers is hiervoor al vaak door nationale en internationale vakjury’s bekroond. We bedenken, produceren en activeren uw webshop en focussen speciaal op hoe we klanten nog beter kunnen binden aan uw merk, service of product. Klantenbinding gaat naast uitmuntende techniek ook over stijl, aanpak, toon, beleving en empathie. Belangrijke, vaak niet zichtbare maar voelbare elementen en reden waarom klanten graag bij u winkelen. Keer op keer.

POS RETAILSYSTEMEN GEINTEGREERD MET UW WEBSHOP

Veel retailbedrijven beschikken over winkels maar willen hun productie ook op een gaan webshop aanbieden. Of juist andersom, waar bedrijven hun verkoop via een webshop aanbieden, winkels willen openen, of balie-verkoop mogelijk willen maken. Futuro Business BV integreert op professionele wijze uw gegevens uit het ERP / Backoffice systeem met de Webshop. Maar niet alleen integratie, maar eveneens tools om uw content te controleren en aan te passen, waardoor uw back-office systeem consistent werkt met uw winkels en webshop.

webshop.futurobusiness.com

Aures / POS kassaterminals

Uw kassa is een cruciaal onderdeel in uw winkel. De kassaterminal is niet alleen de unieke plaats waar verkoop plaatsvindt, maar tevens de blikvanger voor iedere bezoeker. Daarom is het afstemmen van een kassa (POS) aan uw interieur eveneens een modieuze keuze. Aan de binnenkant moet de kassa terminal ook mooi zijn en betrouwbare techniek van het allerhoogste niveau hebben. Daarom hebben wij gekozen voor Aures. De absolute topper onder de kassasystemen.

Recent werk


THE CHOCO FACTORY is een van Nederlands grootste aanbieders van gebaks-en patisserieproducten en levert exclusief aan de banketbakkers branche, maar ook direct aan consumenten. Om succesvol te retailen moeten uw producten er super- aantrekkelijk uitzien. Bovendien is het belangrijk dat alles is geïntegreerd, zodat uw klanten laagdrempelig kunnen instappen en probleemloos kunnen bestellen. Samen met THE CHOCO FACTORY hebben we een internetstrategie opgezet en uitgevoerd, inclusief een nieuwe en uiterst smakelijke B2B en B2C webshop. Neem contact op met Futuro Business voor een live presentatie.


 

Recente werk


The Cookie Factory is een van Nederlands grootste aanbieders van gebaks-en patisserieproducten en levert exclusief aan de banketbakkers branche. Maar er komt ook steeds meer vraag vanuit de omliggende landen, speciaal vanuit Engeland. Om in te spelen op deze ontwikkeling hebben we samen met de klant besloten om een internetstrategie op te zetten inclusief een nieuwe moderne (en uiterst smakelijke) B2B webshop.