eCommerce oplossingen met geïntegreerde retail software

Speciaal voor retail ondernemers, een systeem dat controle heeft over elk facet van uw onderneming: WooPOS.

Het is een uitgebreid winkelbeheer systeem waarmee u elk aspect van uw retail operatie kunt beheren. WooPOS is flexibel. Zo kunt u koppelen aan uw bestaande systeem. Maar u kunt het verkoopsysteem ook voor onder andere gegevensanalyse, verkoopverwerking en werknemersbeheer als onderdeel van onze totaaloplossing gebruiken.
Onze op Windows gebaseerde software voor verkooppunten helpt u bij het beheren van uw fysieke winkel met enkele of meerdere winkels en eveneens – indien u over een webwinkel beschikt –  online gekoppelde WooCommerce-winkels. Futuro Business is de distribiteur van WooPos voor de Benelux. Naast de integratie, de installatie en levering van de kassa – retailsoftware, kunt u WooPOS ook downloaden, zelf installeren en beheren.

 

Futuro Business is de distribiteur van Woopos voor de Benelux

WooPOS is een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van retailsoftware gekoppeld aan ECommerce webshops op basis van Woo Commerce en Shopify. Dit betekend dat alle artikelen welke door u als retailer verkocht worden op één plaats worden geregistreerd. Klanten kunnen uw producten n de winkel kopen of op uw webshop; De artikelen worden op één plaats geregistreerd. De verkoop wordt op uw kassa vastgelegd en als omzet naar uw back-office overgebracht, terwijl de orders die via de wbshop zijn aangemaakt boekhoudkundig geboekt worden in uw back-office zoals Exact, Multivers of andere boekhoudsystemen. Kortom, wij bieden u orde in de chaos.