eCommerce oplossingen die perfect op elkaar aansluiten

OP MAAT GEMAAKTE KOPPELINGEN DIE PERFECT PASSEN OP UW BEDRIJFS-PROCESSEN

Er komt veel kijken bij het starten van een nieuw traject naar een nieuwe omgeving gebruikmakend van uw huidige processen.

U heeft te maken met het verleden, zoals een bestaand kassasysteem, een bestaande webshop en een bestaande boekhouding.

Dit gooit u niet zomaar weg. Samen met onze optimalisatie specialist wordt een nieuw scenario uitgezet waarbij rekening wordt gehouden met bestaande goed werkende onderdelen.

 

eCommerce koppelingen voor uw bedrijf

De achterkant van uw bedrijf is als een wegennetwerk van een stad. Alles moet goed op elkaar aansluiten anders loopt het vast en komt het geheel tot stilstand. Eén van de krachten van Futuro Business is de ervaringen die het heeft opgedaan op het gebied van koppelingen. Aan de ene kant heeft u uw verkoopsysteem bestaande uit bijvoorbeeld een kassa of webshop, aan de andere kant een administratieve oplossing zoals Multivers, Exact of SAP.

De beheersbaarheid van uw bedrijf is afhankelijk van de samenhang van alle processen. Uw verkoopsysteem is bij voorkeur een geïntegreerd onderdeel van het totaalproces binnen uw bedrijf. Dit voorkomt dubbel werk.

Futuro Business is gespecialiseerd in deze processen en werkt nauw samen met ?, voor op maat ontwikkelde koppelingen op basis van TaskCentre en de integration tools.