eCommerce oplossingen die opvallen en omzet genereren

De webshop / website staat natuurlijk centraal bij de ontwikkeling en realisatie die we voor u doen, maar daarna volgt de marketing van uw webwinkel snel. Is het doel van uw webshop / website om nieuwe leads binnen te halen? Of de omzet van huidige klanten verhogen? Om de goede weg naar een aankoop te kunnen inslaan, wordt de ‘customer journey’ van de doelgroep bepaald. Het See, Think, Do, Care-model van Google beschrijft alle fasen van de reis die een potentiële klant doormaakt.

Het bereiken van de juiste mensen, op de juiste momenten, met het juiste aanbod is altijd een hele uitdaging. Om maximaal rendement te behalen combineren we zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, eMail en Sociale Media campagnes om tot een gedegen resultaat te komen. Hiervoor spreken we een realistisch budget af wat geheel transparant beheerd word.

 

Wij leveren werk dat werkt

Wij zijn creatieve, resultaatgerichte bedenkers en uitvoerders. We zoeken naar frisse, originele oplossingen die uw huidige klanten en potentiële nieuwe klanten op elk moment van de ‘customer journey’ kunnen overtuigen van uw aanbod. Of het nu om aankoop- of zoekgedrag gaat, voor echte resultaten is verandering in gedrag gewenst. Maar veel gedrag is onbewust. Mensen kiezen vaker met het hart dan met het hoofd. Oftewel: mensen zeggen wat ze denken maar doen wat ze voelen.

Met dit gegeven in het achterhoofd gaan we aan het werk en tegen de stroom in denken levert vaak effectieve concepten op die herkenbaar en toch origineel zijn. Concepten waarmee u als bedrijf een onderscheidende positie inneemt waar tevens een sympathiek gevoel vanuit straalt.

Van bedenken tot uitvoeren hebben we een open creatie structuur die zorgt voor een goed geplande executie die leiden naar een positief resultaat. Dit is wat onze specialisten zoal doen in Marketing : positionering, (online) promoties en activatie, multi-media merkcampagnes en content creatie voor blog, video, brochure, catalogus en jaarverslagen. Kortom, wij creëren het soort werk dat u aantrekkelijk maakt voor vele klanten.