Procesoptimalisatie

Lean manufacturing / QRM / ERP / Quick Scans /

Verandermanagement

SIMPLIFICEER, VERMINDER EN STROOMLIJN UW INTERNE EN EXTERNE DOORLOOPTIJDEN. Wij maken een grondige scan van uw bedrijf en maken inzichtelijk hoe er echt gewerkt wordt. Veel ondernemers denken dat precies te weten, maar hebben vaak niet in de gaten hoe complex hun bedrijf is geworden door de groeijaren heen. Wij brengen dit in beeld. Op basis van deze scan laten we zien hoe het eventueel anders zou kunnen. Door innovatieve verbeteringen toe te passen helpen we bedrijven beduidend beter te presteren. Onze aanpak verschilt met concurrenten in de zin dat we uw onderneming integraal verbeteren en daardoor de organisatie beter, slanker, sneller, meer optimaal, meer winstgevend kunnen maken – gereed voor een betere toekomst.

Simplificeer, verminder en stroomlijn uw interne en externe doorlooptijden.

We simplificeren complexe bedrijfsprocessen, van inkoop tot fabricage tot productie tot aflevering en facturatie. Door innovatieve verbeteringen toe te passen helpen we bedrijven beduidend beter te presteren. Onze aanpak verschilt met concurrenten in de zin dat we uw onderneming integraal verbeteren en daardoor de organisatie beter, slanker, sneller, meer optimaal, meer winstgevend kunnen maken – gereed voor een betere toekomst.

OPTIMALISATIE IN PLAATS VAN SUB-OPTIMALISATIE. Veel ondernemers zoeken hulp bij een aspect van hun onderneming, waarbij deze hulp het totaalproces niet overziet. En ook niet in kaart brengt. Hierdoor wordt lokaal een pleister geplakt, maar in feite is de onderneming niet beter gemaakt. Futuro Business vertrekt vanuit het bedrijfsproces. Pas als alles duidelijk is hoe de onderneming werkt, kunnen we gaan optimaliseren. We werken met verschillende technieken, van Lean Manufacturing tot QRM (quick response manufacturing). We houden van korte maar intensieve trajecten van implementeren in plaats van adviseren en streven naar een open, prettige samenwerking met onze klanten.

INTEGREER EN AUTOMATISEER. De meeste bedrijven en organisaties die een nieuw ERP (enterprise resource planning) systeem nodig hebben volgen vaak de leverancier blindelings. Die gaat ervan uit dat de organisatie zich aanpast aan het ERP systeem en dat kan desastreuze gevolgen hebben voor de toekomst. Wij geloven in het tegenovergestelde. Futuro Business vertrekt vanuit het bedrijfsproces. Pas als duidelijk is hoe de onderneming werkt, gaan we optimaliseren. We zorgen voor de juiste kennis en mensen die weten waar ze over praten. We kunnen onze eigen ERP software aanbieden (Odoo) maar kunnen ook comfortabel binnen andere ERP systemen werken. Het uiteindelijke doel van onze innovatieve aanpak is om het bedrijfsproces op zo’n manier te verbeteren, te integreren en te automatiseren, dat de ondernemer eindelijk weer ondernemer kan zijn, geen administrateur!

Integreer en automatiseer.

De meeste bedrijven en organisaties die een nieuw ERP (enterprise resource planning) systeem nodig hebben volgen vaak de leverancier blindelings. Die gaat ervan uit dat de organisatie zich aanpast aan het ERP systeem en dat kan desastreuze gevolgen hebben voor de toekomst. Wij geloven in het tegenovergestelde. Futuro Business vertrekt vanuit het bedrijfsproces. Pas als duidelijk is hoe de onderneming werkt, gaan we optimaliseren. We zorgen voor de juiste kennis en mensen die weten waar ze over praten. We kunnen onze eigen ERP software aanbieden (Odoo) maar kunnen ook comfortabel binnen andere ERP systemen werken. Het uiteindelijke doel van onze innovatieve aanpak is om het bedrijfsproces op zo’n manier te verbeteren, te integreren en te automatiseren, dat de ondernemer eindelijk weer ondernemer kan zijn, geen administrateur!